Katarina Healer & Medium Bollnäs

www.norrskensgudinnan.n.nu

"Kurser, Tjänster Inom Det Mediala & Healing."

Om olika Healingar

Här skriver jag om de olika healingar. Healingen kommer från samma källa det är bara att de har satt olika namn på healingarna.  

Bildresultat för pink healing gif

Historien om Reiki.

Den person som grundade Reiki var Dr Mikao Usui, teologie doktor, rektor och lärare på ett universitet i Kyoto, undervisade i kristendom i början på 1800-talet. Hans elever ville att han skulle ta reda på hur Jesus gjort när han helat människor och djur med bara händerna. Han sökte efter svaret i många år och fann till slut något som förde honom lite närmare sanningen i 2.500 år gamla buddistiska skrifter. Skrivet på sanskrit fanns symboler, ord och olika tekniker för helandets konst. Han satte sig på toppen av det heliga berget Kuriyama i Japan, där han planerade att sitta i tjugoen dagar i fasta och meditation för att förstå innebörden av det han
läst och studerat i skrifterna.

Den sista dagen fick han en upplevelse - initiering - som gjorde att han själv hade kunskapen och energin att hela. Han tillbringade resten av sitt liv med att undervisa människor i Reiki Healing, och initierade även flera Reikimästare som i sin tur
fortsatt att föra denna tradition vidare! Hayashi initierades till Reiki Mästare av Dr Usui 1925 och öppnade en Reiki klinik i Tokyo. Han skapade standard handpositionerna, systemet med tre grader och initierings procedur. Han initierade i sin tur Hawayo Takata, född 1900, som blev änka vid 30 års ålder och jobbade hårt på ön Kauaui i Hawaii. När hon inte kunde bli frisk på skolmedicinsk väg sökte hon hjälp på Hayashis klinik i Japan, där hon efter fyra månaders intensiv behandling blev botad. Fru Takata jobbade på kliniken ett år och under tiden tjatade hon om att
 få bli initierad.

Men under den tiden var det bara män som fick bli initierade och de sa också att det inte fick foras ur landet för Reiki var japanskt. Hon gav sig emellertid inte och blev initierad till andra graden innan hon återvände till Hawaii och startade själv en Reiki klinik. 1938 bjöd hon in Dr Hayashi och fick sin master initierad. Två av de som fru Takata initierade var Wanja Twan till Reiki Mästare 1979, och Phyllis Lei Fummoto
samma år. Mellan 1970 fram till hennes bortgång 11 december 1980 initierade Takata 22 st, till Reiki Mästare. Jag själv har själv läst första och andra , för Mona Olsson.. Mastern för Sonja och Dag Lindlöf.

Vad är då reikihealing:
Reiki är två sammansatta Japanska ord som är översatt Rei- betyder högre intelligens som styr och skapar universum. en subtil visdom och mineral kraft som genomtränger allt levande och dött, samt som det betyder Gud -Ande Ki - är en metafysisk energi som ger liv åt alla levande ting. När en levande varelse dör lämna Ki energin kroppen. Ki är den biomagnetiska
energin i Auran som flödar genom kroppen i ett nätverk av olika meridianer och kanaler inga
förkunskaper krävs för att kunna utföra Reikihealing alla har förmågan. Healing är att
förbättra villkor, minska lidande och viss omsorg om andra människor.

Alla former av healingär viktigt och världen behöver så många healers som möjligt. Healingen är den snabbastväxande formen av behandling i Sverige. Reiki är en japansk healing eller friskvårdsteknikdär man kanaliserar energi från sina händer. Den som ger Reiki blir inte fysiskt trött av att gebehandling, energin kommer inte från utövaren, den flyter via personen. Reiki minskar stress,är avslappnande, ökar immunförsvaret och stärker kroppens energiförråd. Reiki kan användaspå allt organiskt material, människor ,djur, växter, m.m. Reiki är enbart en positiv energi.


Du får lära dig olika handpåläggningar som följer med kursmaterialet. Efter
initieringsprocessen upplever människor olika reaktioner, vissa blir yr, ser färger bilder eller får mera känslomässiga upplevelser och börjar fnissa eller gråta, Det sägs att det tar 2-3 veckor att vänja sig för den nya energin och dess vibrationer. och det kan bli en utrensning i kroppen, men det är inget farligt, du kan kissa lite väl mycket bli snuvig eller få diarré. Under de första dagarna efter en reiki initiering, kan det också komma efter Reiki behandlingar till obehagliga fysiska eller känslomässiga reaktioner. Naturläkare anser att detta förvärras som ett gott tecken och bevis för att behandlingen har effekt. Efter invigningen i 1: a Reiki grad är det viktigt att regelbundet, för att helst varje dag träna Reiki och ge sig Reiki.

Jag tror att detär klokt också att låta någonsin igen ge Reiki från hans Reiki lärare efter Reiki initiering,eftersom detta har, tack vare den långa praxis och möjligheten av symboler och mantranarbeta på betydligt fler alternativ och mer direkt tillgång till den universella livsenergin. Så duser till att dina energikanaler förblir verkligt öppen. Reiki - läkning genom handpåläggning Ett sätt att större harmoni och hälsa är Reiki, läkekonst genom handpåläggning.

Reiki harmonierar med universell livsenergi energiflöden i kroppen, löser energiblockeringar och ger helande energin att flöda. Så Reiki stöder läkning i den ursprungliga mening, "det" är hela igen. Reiki leder tillbaka i absolut harmoni med sig själv och krafterna i universum.

Vad är de fyra planeternas stjärna Healing för något?

Det är en kraftig healing som jag har inom mig och som en klok gumma har lärt mig för många år sedan. Man kan visualisera healing till människor världen över, denna healing handlar inte om handpåläggning eller scanning. Man sitter helt enkelt vid ett bord med ett vitt tänt ljus, och några kristaller. Stenarna ska vara Bergkristall, Ametist, Rosenkvarts, ev. En healing stav, jag använder Healing Wand i silver. Rökkvarts. & Månsten. Man kan sända i 40–60 minuter. Beror även på hur mycket kunden behöver, du känner själv i dina händer då det är klart. Då får du en pirrande känsla i dina handflator.

Du kan även ge healing till dig själv i denna healing. Healingen kommer från samma källa det är bara att det har satt namn på de olika healingarna.
Denna healing kan väcka upp starka trauman inom dig som har fastnat i dina cellminnen från tidigare liv. Den är så effektivså om människor som har sömnproblem brukar ofta ringa eller skicka mail över denna healing till mig. Javisst kostar denna healing om du sänder på distans eller om du har kunder hemma. Då bestämmer du priset själv, men inte över 1000 kr alla fall. Jag brukar ta 850 kr för 14 dagar och då sänder jag var 3:de dag en healingsession. Det Ska gå 3 dagar emellan varje healing session.


Man kan säga att det blir som en healingmeditation för kunden, men denna hjälper. Sedan finns det människor som är skeptiska mot allt., Men healingen tar i alla fall även om inte kunden känner något.

Vad är Healing?

Många frågar sig om man måste tro eller vara religiös för att få healing. Healing har gamla religiösa anor där bön och handpåläggning i Guds namn var vanligt. Man ansåg att sjukdom var guds straff. Vilket vi idag vet inte stämmer. Vi vet däremot att tron kan försätta berg där naturens egna läkande krafter sätter igång. Numera är healing accepterad på de flesta sjukhusen i Europa förutom i Sverige där man fortfarande ser detta med skeptisk.
Det är inget Gudsmirakel över healing, däremot så sägs det att den universella energin kan delas till alla bara vi tillåter oss att använda den.

Antingen hämtar man healingen från den största kärleksfulla källan eller så använder man kraften inom sig. Alla ljusbärare är unika.
Jag vill nog påstå att jag många gånger blivit hjälpt med småkrämpor genom healing. Däremot är healing inte direkt botgörare som den sortens mirakelhjälp man kan läsa om i Bibeln. Dock påstår en del det motsatta att healing hjälper kroppen att stärka immunförsvaret och på sätt sätter igång sin egen läkning.


Mystiskt kan det låta för de som inte alls anser att det går till så. Men det finns en del läkare som gjort en del observationer med analyser och mätningar och sett hur kroppen förändras till det positiva där brännsår t. ex har spontanläkt. Där benbrott läker snabbare osv. Det många är överens om är att healingen lindrar. Man healar aldrig en cancersjuk människa det kan påskynda förloppet för den person som har cancer. Så var försiktiga med vad ni sänder ut. Läs även Alternativårdslagen.

Ljus & Kraft Norrskensgudinnan


(Lämna tom)