Vem är Norrskensgudinnan

 

Jag heter Katarina är 57 år och bor i Bollnäs som ligger i Hälsingland.Jag har en dotter på 25 år och en änglason. Ett barnbarn som heter Oliwer .Jag har frilans finans bakom mig . Andligheten och healingen ligger i djupet av mitt hjärta. Jag är inte troende men något finns det det är jag säker på.  Mina gåvor har jag fått från min kloka mamma hon var synsk och såg mycket. 

Min resa inom andlighet har varit väldigt lång. Är glad att jag är den jag är idag man blir aldrig full lärd inom dessa områden alltid kommer det någon ny man ska lära sig.

Jag har en medfödd gåva, jag såg mycket när jag var mindre, men på den tiden så tystades man ner för det var inte acceptabelt på den tiden, då trodde folket att barnen var sinnessjuka. Idag är det något helt annat, idag talar man öppet med barnen om de ser olika saker och ting från andevärlden. Man uppmuntrar de och förklarar för dem.

Jag har 4 ST systrar som är äldre än mig så man kan säga att jag är sladdbarnet. Det är bara jag som har gåvan av mina syskon. Min dotter har ärvt gåvan från mig. men hon är inte mogen för den ännu. Tids nog så hinner hon med denna underbara gåva som jag har ärvt.

Älskar att hjälpa människor utvecklas inom det mediala eller healing. Se hur de utvecklas det de är intresserad av. Så jag har många kursare som går för mig, inom olika områden. Jag äger ett Ande bord har lärt mig hantera detta, jag brukar ha seanser med bordet både live och i verkliga livet. Jag fick kursen och ande bordet av mina kursare när jag fyllde år för några år sedan. Man får kontakt med guider änglar och sina anhöriga i bordet. Det är så fascinerande att sitta vid Ande bordet, bordet kan dansa runt och lägga sig i knät för att krama dig.

Jag har en andlig grupp på Facebook ni är välkomna dit om ni vill.

https://www.facebook.com/groups/kontaktandar/

https://www.facebook.com/MingillasidaNorrsken/

 

 

Don't touch my site

Att leva från hjärtat är att lyssna på den primära modersmålet att alla människor föds med. Detta språk är kärlek. Detta språk har förmågan att uttrycka sig på så många sätt som vågor på havet.

Ljus & Kraft Norrskensgudinnan.

 


(Lämna tom)

 

Välkommen

Relaterad bild

 

Nyhetsbrev                                                   

                                                             

Länkar